Egyedi zuhanykabinok gyártása
Hívjon minket!  +36 30 265 3993

Edit Template

Egyedi méretezésű IBIZA ZUHANYFAL

Kérjen személyre szabott árajánlatot, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk biztosítani önnek Ibiza üveg zuhanyfal elkészítésére.

A megadott árak Budapest területén készre szerelve értendőek! Természetesen Budapest határain kívül is vállalunk Ibiza üveg zuhanyfal és üveg zuhanykabin telepítést, érdeklődjön árainkról a 06-30-2653993-as telefonszámon vagy e-mailben az info@uveg-zuhanykabin.hu címen.

A zuhanyfalak ötlete akkor kerülhet szóba, hogyha a zuhanytér egyik részét szeretnénk üresen hagyni. Esztétikus megoldást nyújt az egyedi módon kialakított zuhanyfalak kombinációja.  A nyitott oldal miatt azonban még inkább szükséges a víz elfolyásának gondos megtervezése.

A biztonsági üvegből készült zuhanyfalak minimum 8 mm-es edzett, teljesen vízzáró üvegből készül, egyedi méretezésre.

Letisztult és elegáns megoldás minden modern fürdőszobába. Cégünk garanciát vállal a termékre és ingyenesen mérjük fel fürdőszobáját.

Edit Template

Egyedi zuhanykabinok gyártása

Cégünk az egyedi zuhanykabinok gyártásában, beépítésében illetve egyedi zuhanykabinok tervezésében nyújt segítséget Önnek.

Egyedi zuhanykabinjaink minden esetben edzett biztonsági üvegből készülnek. (ez az üvegfajta a gyártása során egy olyan keménységet kap, ami ellenállóvá teszi az üveget, a használata során fellépő külső behatásokkal szemben.)

Az egyedi zuhanykabinjainkat mindig az Ön igényei alapján egyedi méretben és formában gyártjuk le és építjük be.

Az itt alkalmazott 8 mm-es üvegvastágság megfelelő biztonságot nyújt használói számára.

Kapcsolat

Címünk

1075 Budapest, Síp utca 22.

Telefon

+36-30-265-3993

+36-30-547-3315

E-mail

info@uveg-zuhanykabin.hu

Edit Template
Edit Template