Egyedi zuhanykabinok gyártása
Hívjon minket!  +36 30 265 3993

Edit Template

„L” alakú fixen rögzített zuhanyfal

Kérjen személyre szabott árajánlatot, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk biztosítani önnek Ibiza üveg zuhanyfal elkészítésére.

A megadott árak Budapest területén készre szerelve értendőek! Természetesen Budapest határain kívül is vállalunk Ibiza üveg zuhanyfal és üveg zuhanykabin telepítést, érdeklődjön árainkról a 06-30-2653993-as telefonszámon vagy e-mailben az info@uveg-zuhanykabin.hu címen.

A zuhanyfalak ötlete akkor kerülhet szóba, hogyha a zuhanytér egyik részét szeretnénk üresen hagyni. Esztétikus megoldást nyújt az egyedi módon kialakított zuhanyfalak kombinációja.  A nyitott oldal miatt azonban még inkább szükséges a víz elfolyásának gondos megtervezése.

A biztonsági üvegből készült zuhanyfalak minimum 8 mm-es edzett, teljesen vízzáró üvegből készül, egyedi méretezésre.

Letisztult és elegáns megoldás minden modern fürdőszobába. Cégünk garanciát vállal a termékre és ingyenesen mérjük fel fürdőszobáját.

Edit Template

Kapcsolat

Címünk

1075 Budapest, Síp utca 22.

Telefon

+36-30-265-3993

+36-30-547-3315

E-mail

info@uveg-zuhanykabin.hu

Egyedi zuhanykabinok gyártása

Cégünk az egyedi zuhanykabinok gyártásában, beépítésében illetve egyedi zuhanykabinok tervezésében nyújt segítséget Önnek.

Egyedi zuhanykabinjaink minden esetben edzett biztonsági üvegből készülnek. (ez az üvegfajta a gyártása során egy olyan keménységet kap, ami ellenállóvá teszi az üveget, a használata során fellépő külső behatásokkal szemben.)

Az egyedi zuhanykabinjainkat mindig az Ön igényei alapján egyedi méretben és formában gyártjuk le és építjük be.

Az itt alkalmazott 8 mm-es üvegvastágság megfelelő biztonságot nyújt használói számára.

Edit Template
Edit Template