Egyedi zuhanykabinok gyártása
Hívjon minket!  +36 30 265 3993

Edit Template

Gyakran feltett kérdések

Néhány hasznos tanács a zuhanykabin kialakítása előtt:

A burkolás előtt a zuhanyzó mögötti és a járólap alatti részt vízzáró, kenhető szigeteléssel kell ellátni. Használata elengedhetetlen, így kiküszöbölhető a szivárgás, nedvesedés, esetleges leázás. Költsége elenyésző!

Az előkészületek során minden esetben figyelni kell, hogy a vízlefolyás célszerűen működjön!
A kialakításra kerülő falak teherbíróak legyenek, a burkolat mögé ne kerüljön víz-, fűtéscső illetve elektromos vezeték!
Könnyűszerkezetes/gipszkarton fal kialakítása során minimum cd profilnak kell lennie a gipszkarton falban az ajtórögzítési pontoknál!
Csempézéskor a falak derékszögűek legyenek és lehetőség szerint párhuzamosak is. Figyelembe kell venni a beépítésre kerülő zuhanykabin magasságát, hogy a burkolat minimum a zuhanykabin felső vonaláig érjen.

Miért válasszam az egyedi gyártású zuhanykabint?

A fürdőszoba lakásunk legjobban igénybe vett helyisége, különösen akkor, ha az egész család ugyanazt használja. Egy új zuhanykabin megvalósítása drága mulatság, ezért érdemes mutatós, megfelelően méretezett és kényelmes zuhanykabint választani. Nincsenek kompromisszumok, mert zuhanykabinjaink kialakításánál elsődleges aspektus, a funkcionális és ergonomiai szempontok figyelembe vétele. Egyéni elvárásaihoz alakítjuk zuhanykabinját. Nálunk választható a zuhanykabin mérete, nyílásiránya, az üveg színe, mintája/designt, szerelvények.

Milyen előnyei vannak a keret nélküli zuhanykabinoknak?

Masszívabb, anyagát, állományát tekintve tömörebb, súlya miatt és a szerelvények miatt biztosan, szilárdan áll. Biztonságosabb, mert szilárd. Légiesebb, mert nem csak optikailag nyitja meg a teret,hanem a mozgást is kényelmesebbé teszi!

Milyen üvegvastagságból készülnek a zuhanykabinok?

Zuhanykabinjaink minden esetben minimum 8 mm vastag edzett üvegből készülnek.

Mennyire biztonságos a 8 mm vastag edzett üvegből készült zuhanykabin?

A legbiztonságosabb megoldás, mert az edzett üveg rendkívül ellenálló, tartós, a hőkezelés során az üveg fizikai és kémiai ellenálló képessége, mechanikai ellenállása a többszörösére nő. Alkalmazása elengedhetetlen, mert törés esetén apró morzsákra törik, így csak felületi sérülést okoz, elkerülhető a komoly sérülés veszélye!

Házilag beépíthető-e a zuhanykabin?

Megfelelő szerszámok birtokában és kellő kézügyességgel, természetesen bárki beszerelheti a zuhanykabint! Mindennek ellenére javasolt a szerelést hozzáértő, szakemberre bízni, aki gyakorlott a felszerelésben és ismeri a beállítási lehetőségeket is. Cégünk csak abban az esetben vállal garanciát, ha a mi szakembereink végzik a zuhanykabin beépítését!

Mire használják a szilikonos tömítőanyagot?

A zuhanykabin szerelése során a kabin fix üvegfelületeinek külső és belső elemeinek szigetelésére használjuk! Kizárólag gombásodás gátló/szaniter szilikont használunk a beépítés során!

Mennyi idő alatt öregedik el a szilikon tömítés?

A szilikon él zárás 4-6 év után elöregedhet, így a tömítés pontatlanságához vezet!

Mitől kerül többe az egyik zuhanykabin, mint a másik?

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy a zuhanykabint gyártók piacán sok , olcsóbbnál-olcsóbb ajánlattal találkozik, ami a végén sok kellemetlenség mellett, még a legdrágább megoldás is. Az olcsó termékek általában gyenge minőségű anyagokból készülnek, mert a fogyasztói társadalomban nem szempont a gyártóknál a tartós, megbízható használat, csak a kedvező, olcsó ár! Ezen kívül a termékek árát számos tényező befolyásolja. Elsősorban a felhasznált anyagok minősége, különleges/egyedi alakja, mintázata, színe és exkluzivitása. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt kérje tapasztalt kollégáink hozzáértő véleményét, javaslatait, ingyenes szaktanácsadását!

Hogyan tartsuk tisztán az üvegfelületet?

Egyszerű, minden háztartásban használt ablaktisztító folyadékkal kell a felületet befújni, majd száraz pamut anyaggal áttörölni, fényezni. A savmart és homokfújt üvegfelületek tisztítását ugyanezzel az eljárással lehet tisztán tartani. Ha volt türelme végig olvasni ezt a leírást és érdeklődése továbbra is fenn maradt, valamint eltökéltsége megerősödött abban, hogy EGYEDI, SZÉP és KÉNYELMES ZUHANYKABINT szeretne otthonába, akkor forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk!
Edit Template

HOL TALÁL MEG MINKET?

Kapcsolat

Levél

info@uveg-zuhanykabin.hu

Telefon

+3630 265 3993 Tomann Rudolf

Címünk

1075 Budapest, Síp utca 22.

Munkatársaink

Tomann Rudolf
+36-30-265-3993
ügyvezetõ, ügyfélkapcsolat, szaktanácsadás

Balog Erika
üzletvezetõ, ügyfélkapcsolat, számlázás
+36-30-547-3315

LEVELEZÉS

Vegyük fel a kapcsolatot és találkozzunk személyesen!


Edit Template