Egyedi zuhanykabinok gyártása
Hívjon minket!  +36 30 265 3993

Edit Template

Vigyél színt a fürdőszobádba

A sima fehér fürdőszoba dizájn egy remek alapot jelent egy igazán stílusos helyiséghez. A legtöbbünknek egy elég egyszerű fehér színekkel komponált fürdője van, és rengeteg kiegészítő és berendezés elérhető fehér színben. De így hogyan tudod a személyiségedet belevinni ebbe a térbe?

Természetesen úgy, hogy nagyon sok színt használsz. Semmi szükség, hogy egy vagyont költs el arra, hogy színt viszel a fürdőszobádba: néhány egyszerű megoldással máris olyanná varázsolhatod a helyiségedet, amivel ki lehet tűnni a tömegből.

 

Csempék és járólapok

A csempék és járólapok segítségével nem túl drága módon lehet egy kis színt vinni a fürdőszobádba. Ha igazán merész húzásra szánod rá magad, akkor színes járólappal és csempével boríthatod be az egész padlót, illetve a falakat. A mozaikok csodálatosan néznek ki a fürdőkád vagy a zuhanyzó körül és ezeket rengetegféle színben meg tudod vásárolni. Ha valami másra vágysz, érdemes kipróbálni a geometriai formákat tartalmazó csempéket vagy járólapokat, amelyekkel egy kis mélységet tudsz hozzáadni a fürdőszobádhoz.

 

Festék

A festés terén rengeteg lehetőséged van, de ne felejtsd el a következő szabályokat. A sötét színek csökkentik a helyiségben a térérzetet, míg a világos színek növelik azt. Javasoljuk, hogy a fürdőszobád plafonját tartsd fehéren, hogy egy nyitott érzetet kelts a helyiségben.

 

Kiegészítők

Ha úgy döntesz, hogy a helyiség nagy részét fehéren hagyod meg, miért ne próbálnál ki néhány színes kiegészítőt? A pasztellszíneknek nagyon nagy a divatja manapság és remekül is néznek ki a fehér háttérrel. A meleg fémek, mint a réz, bronz vagy az arany jól illenek a fehér és fekete színekhez.  

 

Textilek

Ha van egy nagy ablakod, akkor javasoljuk, hogy szép függönyökkel vigyél egy kis színt a fürdőszobádba. Ha a függöny nem jöhet számításba és egy modernebb megjelenést preferálsz, a redőnyök is ugyanúgy jól nézhetnek ki. A törölközők segítségével is könnyen behozhatsz színeket vagy mintákat, ráadásul rengeteg választási lehetőséged is lesz. A színes törölközök akár összehajtva akár egy tartóra felakasztva érdekes hangulatot teremtenek a fürdőszobában.

 

Növények

A növények segítségével egy nagyszerű és természetes módon tudsz színeket csempészni a fürdődbe. Természetesen a fürdőszobád stílusától függ, hogy konkrétan melyik növények illeszkednek, illetve adnak hozzá a dizájnhoz, de gyakorlatilag bármilyen típusú fürdőszoba csak profitálhat a növények jelenlétéből. Ha modern a fürdőd megjelenése, akkor a szukkulensek és a kaktuszok tökéletes minimalista megoldást jelenthetnek. Ha még több színt szeretnél, akkor miért is ne tehetnél a fürdőbe a kedvenc virágjaidból készült friss csokrot? A növények a levegő tisztításában és a fürdő jó illatának megőrzésében is segítenek.

 

Nektek milyen ötleteik vannak még arra, hogy a fürdőszobátok színvilágát feldobjátok?

Edit Template