Egyedi zuhanykabinok gyártása
Hívjon minket!  +36 30 265 3993

Edit Template

Lépj be a zuhanykabinok világába

Egyedi üveg zuhanykabin

Sok tévhittel szemben igenis létezik tökéletes üveg zuhanykabin minden stílusú, formájú és méretű fürdőszoba számára. Akár a legkisebb garzonlakások számára készült zuhanykabinokról van szó, akár a nagyobb fürdőszobák belépő zuhanyairól, minden zuhanykabin képes arra, hogy egyedi fazont adjon a fürdőszobádnak. A következőkben áttekintjük, hogy milyen megoldások közül is választhatsz, ha zuhanykabinokról van szó.  

 

Zuhanykabinok típusai

Szögletes sarokbeszálló

A tökéletes megoldást jelenti a kompakt fürdőszobák számára. A szögletes sarokbeszállók négyzet alakú zuhanykabinok, minimalista stílusban, így helytakarékos megoldást jelentenek a fürdőszobád számára. Jellemzően tolóajtókkal vannak felszerelve és könnyű bejutási lehetőséget nyújtanak.  

Köríves sarokbeszálló

A köríves sarokbeszállók nem csak kényelmesek, hanem teljes sokoldalúságot kínálnak minden fürdőszoba számára. Ezek a zuhanykabinok a kör egy negyedére hasonlítanak, így a fürdőszoba bármelyik sarkában elhelyezhetőek. Ezáltal tökéletesek lehetnek mind kicsi, mind nagy fürdőszobák számára, mivel nem foglalnak el túlságosan nagy teret. Ennek köszönhetően kellemes méretű helyet hagynak a bútorok és a tárolás számára. 

Kiugró köríves sarokbeszálló

Ebben a megoldásban a félköríves belépő rész meg van toldva egy négyzet alakú sarok résszel, így a kisebb fürdőszobák számára is egyedi és különleges érzetet tud nyújtani. Különösen jól működik ez a fajta zuhanykabin a keskeny fürdőszobák esetében. A helyiség sarkába helyezve igazán otthonos érzetet kelt a fürdőszoba alakjától és méretétől függetlenül.  

Belépő zuhanyok

A belépő zuhanyok teljes egészében ajtó nélküli megoldások, amelyek így remek zuhanyzási élményt nyújtanak és segítik kihasználni a nagy fürdőszobában rendelkezésre álló teret. A belépő zuhanyok jellemzően nagyon kecses és minimalista stílusban érhetők el, így azonnal a fürdőszobád központi elemévé válnak. 

Zuhanyfülkék

Ha nincs kedved ahhoz a macerához, hogy mindent külön megvegyél a zuhanykabinodhoz, a zuhanyfülke lehet a tökéletes megoldás számodra. A stílust és a kényelmet kombinálva, ma már olyan zuhanyfülkék kaphatók, amelyek mindent tartalmaznak. Az már csak a képzeletedre van bízva, hogy milyen kiegészítőkkel kéred a zuhanyfülkédet.  

 

Milyen szempontokat vegyél figyelembe a döntéskor

Méret:

A zuhanykabinok mérete jelentős szórást mutat és különösen fontos a fürdőszoba teljes méretének figyelembe vétele. A zuhanykabin mérete fogja azt meghatározni, hogy a fürdőszobádon belül mekkora figyelmet szeretnél a zuhanyzó területre irányítani.

Forma:

Ha megszületett az azzal kapcsolatos döntés, hogy milyen méret illeszkedik a legjobban a fürdőszobádhoz, akkor a különböző formájú zuhanykabinok és zuhanytálcák között kell választanod. Alapvetően arról kell döntened, hogy a lekerekített vagy a szögletes forma illeszkedik-e jobban a fürdőszobád stílusához. 

Pozicionálás:

A zuhanyzókat jellemzően a fürdőszoba sarkába helyezik el, ami egy helytakarékos megoldásnak tűnik. Ugyanakkor miért ne szakadnál el a megszokottól? Lehet a zuhanykabint a szoba központi elemévé is tenni azzal például, ha a fal közepére helyezzük el.

 

Edit Template