Egyedi zuhanykabinok gyártása
Hívjon minket!  +36 30 265 3993

Edit Template

Amit az emberek utálnak a fürdőszobájukkal kapcsolatban és amit tenni lehet

Egyedi zuhanykabin | Üvegman Kft.

A fürdőszoba kialakítása nehéz lehet – sokan utálják is -, ha megpróbálsz lépést tartani az idővel. A fürdőszobában lévő összes nem kívánatos elem kijavítása elég nagy kihívást jelenthet, és valószínűleg nem is tudod, hogyan kezdj hozzá. A cikkben néhány javaslatot mutatunk be arra, hogyan tudod a helyiséget fejleszteni, ideértve ötleteket a világítás javítására a fürdőszobádban, a csap átalakítására és még sok egyébre!

 

Zuhany és kád

 

Sok háztartásban a hagyományos zuhanyzó-kád kombináció nem annyira praktikus. Azok számára, akik inkább a gyors zuhanyt részesítik előnyben, a kád kihasználatlan marad, és helyet foglalhat el, vagy csak megnehezítheti a zuhanyzást. Ezért sokan választják azt, hogy a fürdőkádat lecserélik zárt zuhanyzóra, akkor, amikor a fürdőszoba felfrissítésébe kezdenek bele.

Mivel nagyon sokféle alap és zuhanykabin típus elérhető, ezért a kádról zuhanyra való átalakítás egy viszonylag egyszerű folyamat lehet végtelen lehetőségekkel. Vagy ha szeretsz elmerülni egy pihentető fürdőben, de unod az elavult fürdőkádadat, akkor vedd fontolóra, hogy lecseréled azt egy modernebb, elegánsabb megoldásra. 

 

WC-elhelyezés

 

A rossz WC-elhelyezés eredményeként igazán frusztráltak lehetünk, amikor a fürdőszobai élményünkre gondolunk. Ha be van szorítva a mosogatószerelvény és egy fal közé, vagy nincs elég hely a lábunknak, akkor a WC használatakor a beszorítottság és a kényelmetlenség érzését fogjuk tapasztalni. Noha a vízvezeték korlátozásai nem mindig teszik lehetővé a WC elhelyezésének megváltoztatását, megpróbálhatod megváltoztatni annak környezetét.

Túlságosan nagy a csap és a piperés szekrény a WC közelében? Cseréld ki egy kisebb mosogatószerelvényre és tegyél egy szekrényt vagy polcot a WC fölé, így nem vesztesz értékes tárolóhelyet. A fürdőkádad foglalja el azt a teret, amire a lábadnak lenne szüksége? Válts egy olyan zuhanyra, amelynek kisebb az alapja és tolóajtós.

 

Csap és a piperés szekrény

 

Általános panasz az, hogy nem rendelkezünk egy ember számára elegendő helynél többel a csapnál. Így az, hogy két vagy egy csap van drámai változást hozhat a fürdőszobádban. Párok, családok és szobatársak számára hatalmas előrelépés lehet, ha az egy fürdőszobai mosogatószerelvényt lecserélik kettőre. Ha több helyre van szükséged, de nem szeretnél kettő csapot, akkor érdemes lehet a meglévő szerelvényt lecserélni egy olyanra, ami a falra vagy talapzatra szerelhető. Így lehet, hogy pont azt a kis helyet sikerül felszabadítani, amire a könyöködnek szüksége van.

 

Világítás

 

A világítás általában csak a fürdőszobai tervezési folyamat után jut eszünkbe, mivel a legtöbb figyelmet a helyiség alapvető berendezéseire fordítjuk. Így a fürdőszobád rosszul megvilágított lehet, vagy rosszul kerül benne elhelyezésre a világítás, ami végső soron csökkentheti a fürdőszoba egyéb megoldásainak élvezetét is.

A fürdőszobai világítás korszerűsítése tökéletes módja annak, hogy megfiatalítsd a teret. Először, gondold át a mennyezeti világítás helyzetét. Ha a felfüggesztett szerelvényeket és a süllyesztett világítást közvetlenül a fejed fölé teszed, akkor ezek kellemetlen és éles árnyékokhoz vezethetnek. Ezeket a lámpákat inkább nyílt vagy áthaladási területeken érdemes elhelyezni a fürdőszobában.

Az egyéb fürdőszoba-világítási ötletek között szerepel a LED-es lámpák használata, amelyekkel nemcsak lágyabb hatást érhetünk el, hanem energiahatékonyak is. 

 

offer

Ingyenes felmérés és árajánlat

Szakértőink felmérik egyedi igényeit.

talk

Ingyenes szakértői tanácsadás

Segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.

shield

20+ év tapasztalat

Gyors, profi, tiszta telepítés.

Edit Template
Edit Template