Egyedi zuhanykabinok gyártása
Hívjon minket!  +36 30 265 3993

Edit Template

A legjobb világítások fürdőszobai tükrökhöz

nagy furdoszoba tukor egyedi kerettel |Üvegman Kft.

A megfelelő világítás megtalálása a fürdőszobai tükörhöz igazán nehéz lehet. Egyik oldalról funkcionálisnak kell lennie és segítenie kell a borotválkozást vagy a sminkelést, miközben a világításnak a szoba hangulatával is passzolnia kell. A fürdőben is kellemes, nyugtató világítással célszerű körülvenni magunkat. 

 

A világítás kiválasztásával kapcsolatosan nyújt ez az írás segítséget. Az írásban be fogjuk mutatni a különböző típusú világításokat, amelyeket használhatsz annak érdekében, hogy optimalizáld a fürdőszobai tükröd és javítsd az egész fürdőszobád hangulatát. 

A világítás fő típusai
Különböző típusú világítások kaphatók, amelyek a legtöbbet tudják kihozni egy belső térből. A fürdőszobai tükör megvilágítása esetében különböző típusok kombinálásával lehet a legjobb eredményt elérni. A következő típusú világításokat érdemes egymással vegyíteni:

-Feladat

-Hangsúlyozó

-Dekorációs

Mindegyik világítási típus egy meghatározott módon működik, de nagyon egyszerűen ki tudják egymás egészíteni.
 
Feladatvilágítás
Ez a fajta világítás egy meghatározott cél érdekében kerül kialakításra, amelynek köszönhetően bizonyos feladatot tudsz végrehajtani, ilyen például a tükör használata. Mivel a tükör előtt pontosságot igénylő feladatokat végzünk (pl. borotválkozás vagy sminkelés), ezért ez a típusú megvilágítás kifejezetten fontos a fürdőszobai tükrök esetében. 

A feladatvilágításra jó példa a hosszúkás tükör köré elhelyezett világítás vagy a tükör fölött, a plafonra illesztett spotlámpák.

 
Hangsúlyozó világítás
Ez a típusú világítás azt a célt szolgálja, hogy egy meghatározott tárgyra vagy egy részére a térnek fókuszáljon. Ha jól használjátok a fürdőszobában, akkor rá tudja irányítani a figyelmet az ízléses kiegészítőkre és bútorokra, mint például a tükörre. Tud nyújtani továbbá egy újabb világítási réteget, amellyel lágyítani lehet az árnyékokat és javítani lehet a fürdőszoba atmoszféráját. 

 
Dekorációs világítás
Ez a típusú világítás az, amit azért használunk, hogy dekoráljuk a teret és egyedi stílust adjunk neki. Emiatt a lámpatest dizájnja és megjelenése ugyanolyan fontos ezen világítási típus esetében, mint maga a megvilágítás minősége.
A dekorációs világítás jó példája az, amikor egy olyan központi világítást építünk be a fürdőszobába, ami hozzáad a helyiség karakteréhez, miközben a tükör stílusával is megy.


A fentiekből is látszik, hogy a fürdőszobai tükör számára a megfelelő világítás kitalálása komolyabb tervezést igényel. Fontos, hogy ügyelj arra, hogy a 1. feladatvilágítás megfelelően kerüljön alkalmazásra annak érdekében, hogy a tükröt hatékonyan lehessen használni; 2. a megfelelő területei a tükörnek hangsúlyozó világítást kapjanak; miközben 3. a dekorációs világítás a tükröt a fürdőszobád egy vonzó elemévé teszi, hozzáadva annak megjelenéséhez és hangulatához.

offer

Ingyenes felmérés és árajánlat

Szakértőink felmérik egyedi igényeit.

talk

Ingyenes szakértői tanácsadás

Segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.

shield

20+ év tapasztalat

Gyors, profi, tiszta telepítés.

Edit Template
Edit Template