Az üvegből készített zuhanykabinok méretei:

Az épített üveg zuhanykabinoknak legjelentősebb előnye, hogy a zuhanykabin mérete, alakja ránk van bízva. Nem kötnek bennünket szabványok! Ráadásul az egyedi méretre gyártott üveg zuhanykabinok meghatározó látványelemei lehetnek a fürdőszoba térének. Egyedi igényünket kielégítő mintával/dekorációval díszíthetjük, így mutatósabb összhatást érhetünk el. Az épített üveg zuhanykabinok kinézete/ variálhatóságának szinte csak a képzelet tud határokat szabni. Legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy elnyűhetetlen így a fürdőszoba éke több éven keresztül. Olyan sokféle épített zuhanykabin készíthető, hogy valóban csak a fantázia szab határokat.
Előnyei között talán a legfontosabb mégis az, hogy helytakarékos és igény esetén átalakítható/ cserélhető, úgy hogy nem kell hozzá átalakítani a helyiséget. Víztiszta üveg választása esetén a zuhanykabin belső részében is érvényesül a falburkolat szépsége és nem veszítünk a térélményből sem.

Az előre gyártott zuhanykabinokkal szemben mi nem szabvány méretű 80 × 80 vagy 90 × 90 cm-es üveg zuhanykabinokat gyártunk. A kötött méretek általában nem nyújtanak tökéletes megoldást és ergonómia szempontból sem ideálisak.

Az általunk gyártott egyedi méretű zuhanykabinok nagy előnye, hogy a helyi adottságok függvényében szinte bármilyen méretű és formájú zuhanykabin elkészítését vállaljuk! Nem kell kompromisszumot kötni! Mindenki az ízlésének és a lakása stílusához passzoló üveg zuhanykabint kapja.

Ezt kerüljük el!

Rövidtávon jó befektetést kínál a műanyagból készült zuhanykabin, de ha anyagi lehetőségeink engedik, akkor ne válasszuk! Az ára igazán kecsegtet de az „olcsó húsnak híg a leve” mondás teljes mértékben igaz rájuk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy néhány éven belül cserére szorulnak majd!  A rossz konstrukció, műanyag görgők stb. nem időtállóak nem bírják a gyakori igénybe vételt! A vízkő egy-kettőre elcsúfítja a műanyaglapok felületét, a tisztítás során pedig elszíneződik a felülete.

Az épített üveg zuhanykabinok térbeli elhelyezkedése:

Bármilyen méretű, formájú helyre tervezhető zuhanykabin, így teljesen a fürdőszoba képére formálható. Épített üveg zuhanykabint nem csak sarokba, de fal mellé vagy amennyiben megfelelően tágas az adott helyiség, akár a szoba közepére is legyártható, telepíthető. Ezzel a figyelmet a fürdőszoba közepére épített üveg zuhanykabinra tehetjük! Esztétikus látványt nyújt, mert nem tálcára építjük, és ennek köszönhetően könnyebben tisztántartható!

Mire figyeljünk, ha tetszetősen kialakított üveg zuhanykabint szeretnénk:

  • a legfontosabb az üveg zuhanykabin térbeli elhelyezése
  • jelentőséggel bír a zuhanykabin méretre és formája
  • a burkolatok kialakítás, színek, anyagok, formák
  • nem hagyható figyelmen kívül a zuhanykabin és a fürdőszoba megfelelően kialakított megvilágítása.