Hazánkban a divattal együtt a lakberendezési trendek is folyamatosan változnak, de vannak olyan stílusok, melyek az állandóságot megtestesítve mindig népszerűek. A napjainkban oly divatos minimalizmus alapja a majd egy évszázada kialakult Bauhaus. A 20. század legjelentősebb tervező iskolája 1919-1933-ig. avantgárd szellemisége a mai napig meghatározó. Tapasztaljuk, hogy Budapesten trend az egyszerű, lszerű, szépséget tükröző, de mégis olcsó üveg zuhanykabinok/ zuhanyajtók választása. A Bauhaus stílus kedvelői vagy inkább követőinek sokat számít, hogy az üveg zuhanykabin kialakítása során a legapróbb részletekre is odafigyelve harmóniát teremtsünk az adott térben. A budapesti fürdőszobák terének tervezése során minden egyes darabnak, a legkisebb tárgyaknak is bele kell illeni az egészbe, mindennek mindennel összhangban, harmóniában kell lennie. A XX. század stíluspróbálkozásainak útkeresése rendkívül sokirányú volt, de a legjobban sikerült és máig is leginkább ható iskolának, mindközül a Bauhaus – t tekinthetjük! A Bauhaus megreformálta a budapesti lakások alaprajzát is. Így viszonylag kis terekben is tágas üveg zuhanykabint tudunk kialakítani. A stílusok gyorsan forognak, így senki ne legyen végletes, mert a lakás berendezésénél ugyanúgy, mint az üveg zuhanykabin kialakításánál is elsődleges szempont hogy jól érezzük benne magunkat és funkcionálisan kielégítse az igényeinket.

Mint minden másban, a lakberendezésben is vannak uralkodó divat irányzatok. Vonatkozik ez a Bauhaus stílusra is, itt is jellemző színekről, formákról beszélhetünk. De a stílusra jellemzően megmutatkozik a felhasznált anyagokban is. Az üveg igen divatos, aktuális divathullámnál viszont többről beszélhetünk. Sokszínű és a felhasználhatóságának sokrétűségének köszönhetően szinte minden stílusú lakásban használható!

Az aktuális trendek egyre többször befolyásolják döntéseinket az otthonunk kialakításában. Fontos, hogy a szűkös budapesti lakásokban is a józan arányokkal alakítjuk ki üveg zuhanykabinját! Az üvegből készített zuhanykabinok szolid eleganciát képviselnek és az üveg fém kombinációnak köszönhetően minden Bauhaus lakás stílusvilágához tökéletesen alkalmazkodik. A divattól függetlenül érdemes megfontolni, hogy milyen bútorokkal és kiegészítőkel vesszük körbe magunkat! Aki üvegből építteti meg a zuhanykabinját, az nem fog csalódni, mert az üveg időtálló és rendkívül ellenálló.

  Kérjen személyre szabott árajánlatot, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk biztosítani önnek egyedi zuhanykabin elkészítésére.