A fürdőszobák és üveg zuhanykabinok tisztántartására számtalan praktikát felsorakoztató bejegyzésünk mellé, most szeretnénk még néhány olyan oldalt, blogot ajánlani, amelyeken részletesen foglalkoznak a témával.

Mivel a fürdőszoba a pára és a nedvesség miatt a lakás egyik legkényesebb része, ezért nagy szüksége van mindenkinek jól bevált módszerekre, házi csodaszerekre ahhoz, hogy tisztán tudja tartani. Több szem többet lát, és több praktikát ismer, így jó, ha minél több ötlet van a tarsolyunkban ahhoz, hogy a fürdőnk mindig higiénikus és tiszta legyen.

Nem beszélve az üveg zuhanykabinokról, amelyek rendkívül praktikusak és helytakarékosak, így mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Viszont ezeknek a tisztántartását is alaposan ismernünk kell, mert egyáltalán nem mindegy milyen szerekkel, technikákkal próbálkozunk.
Azért, hogy sokáig úgy ragyogjon zuhanykabinunk, mintha csak új lenne, jó megfogadnunk a következő tippeket, kipróbált módszereket.

Oszd meg te is velünk tapasztalataidat!

Ezeket az oldalakat, blogokat érdemes követned üveg zuhanykabin tisztítás kapcsán:

1. Tuti Tippek
A Tuti Tippek Magyarországon egyedülálló weboldalként nő és férfi, fiatal és öreg, kezdő és haladó számára ad kipróbált és bevált tippeket a mindennapi élet leggyakrabban felmerülő kérdéseiben, a következő témakörökben: receptek, egészséges életmód, család, kreatív ötletek, otthon, háztartás, ünnepek. A Tuti Tippek oldalain lehet hozzászólni, kérdezni, felelni, véleményezni. Kapunk, de adhatunk is tippeket: személyes élményekkel, saját tippekkel, ötletekkel, kipróbált módszereket oszthatunk meg másokkal akár zuhanykabinok tisztítása kapcsán is.

tutitippek.hu

2. NLCAFÉ
Ugye senkinek sem kell bemutatni a Nők Lapja blogját? Ha rendszeresen használjuk az internet kereső funkcióit, biztosan idetévedtünk már életünkben legalább egyszer. Itt aztán mindenre választ kapunk, amire csak szeretnénk, sőt, megoszthatjuk véleményünket másokkal is akár a fürdőszoba tisztántartás kapcsán is.

nlcafe.hu

3. Napidoktor
Ezen a blogon is számos téma kerül feldolgozásra napi rendszerességgel. Nagyon ötletes praktikákat találtunk fürdőszoba tisztántartásra, penésztelenítésre, sőt, itt még otthon is előállítható tisztítószerek receptje is megtalálható.

napidoktor.hu

Számolj le a penésszel!

4. Bien.hu
A bien.hu iránytű a legújabb trendekhez és praktikákhoz, a szépség, divat, stílus jó ismerője, segítség a mindennapokhoz, egy egészségesebb életmódhoz, választ adva kérdésekre minden, nőket érintő témában. Penész ellen van néhány tuti jó tippjük, amit érdemes kipróbálni.

bien.hu

5. Anyasporol
Ugyan ki tudhatná jobban, hogy mivel érdemes tisztítani a zuhanykabint, mint egy édesanya? Anyaként nemcsak az fontos szempont, hogy lehetőleg mindig ragyogjon a lakás, hanem az is, hogy gyermekbarát tisztítószereket, módszereket használjon otthon, ami sem családja, sem gyermeke egészségére nem káros.

anyasporol.blogspot.ro