Tartsd csillogóan tisztán a fali tükreidet ezzel a néhány egyszerű tippel

Tartsd csillogóan tisztán a fali tükreidet ezzel a néhány egyszerű tippel

Tartsd csillogóan tisztán a fali tükreidet ezzel a néhány egyszerű tippel

A fali tükrök stratégiailag elhelyezve az otthonodban igazán hozzá tudnak tenni az otthonod megjelenéséhez, de a koszos és foltos tükrök csak koszosnak láttatják az otthonodat. A fali tükrök tisztán tartása ugyanakkor nem igazán nehéz, különösen akkor, ha követed azt a következő néhány egyszerű tanácsot, amit itt találsz meg.

Készítsd el a saját ablaktisztítódat

Van néhány nagyszerű ablaktisztító a piacon, amelyet meg tudsz venni, de Te magad is elkészítheted a saját ablaktisztítódat, amely legalább annyira jól működik miközben egy sokkal megbízhatóbb lehetőséget jelent.

Egy egyszerű recepttel nagyszerű ablaktisztítási megoldást lehet elérni, amely a következőket tartalmazza: 2 pohár víz, negyed pohár fehér ecet és fél teáskanál mosogatószer összekeverve.

Távolítsd el a szennyeződéseket és a porrészecskéket a tisztitás előtt

Csábító lehet, hogy egyből nekiessünk a tisztításnak, amikor a tükreinket akarjuk letisztítani, de ha így teszünk, akkor sokkal nehezebb lesz elérni a csillogó kinézetet, mivel így sajnos a saját erőfeszítéseink ellen dolgozunk.

Akár porolót, akár egy puha anyagot használunk, ne felejtsük el a tükröket alaposan áttörölni, hogy megszabaduljunk minden szennyeződéstől és porrészecskétől. Így felkészítjük a tükröt a megfelelő tisztításra.

Szabadulj meg a vízfoltoktól fehér ecettel

Akármekkora erőfeszítést is fektetünk az ablakok megtisztításába, vízfoltok még mindig maradhatnak, amelyek egyszerűen nem akarnak eltűnni, hiába használunk egyre többet a tisztítószerből. Szerencsére, meg tudsz szabadulni ezektől a lerakódásoktól, ha 100%-os fehér ecetet használsz.

Social

Kapcsolat:

Tel. Tomann Rudolf: +36-30-265-3993
Belvárosi üzletünk címe: 1075 Budapest, Síp utca 22.
Nyitvatartás: H-P 8:00 - 15:00

Vissza az elejére