Az eredeti és elegáns fürdőszobák titka: a zuhanyfal

Az eredeti és elegáns fürdőszobák titka: a zuhanyfal

Az eredeti és elegáns fürdőszobák titka: a zuhanyfal

Életünk során kifejezetten sok időt töltünk a fürdőben, ezért fontos, hogy fürdőszobánkban megteremtsük a kényelemhez, a hatékony tisztálkodáshoz és szépítkezéshez megfelelő körülményeket. Mindegy, hogy tágas családi házban vagy éppen egy panellakásban éljük mindennapjainkat, mindannyian azon vagyunk, hogy fürdőszobánk ne csak jól nézzen ki, hanem praktikus megoldásokkal próbáljuk még komfortosabbá is tenni. Ebben segíthet egy minőségi alapanyagból előállított üveg zuhanyfal, amely minden igényt kielégít.

Mi is az az üveg zuhanyfal?

A zuhanyfal nemcsak elegáns és egyszerűen kezelhető, de könnyedén tisztítható is, így valóban hosszan tartó megoldás lehet minden háztartásban.

Manapság már annak, hogy hogyan néz ki a fürdőszobánk, csupán kreatív ötleteink szabhatnak határt. Sok esetben a mutatós és egyben praktikus egyedi zuhanykabinok sem fix tervezésűek, hanem minden igényeinkhez, a rendelkezésünkre álló térhez és természetesen pénztárcánkhoz igazítható.

A zuhanykabinok egyik legnépszerűbb és egyedi lehetősége, ha nem zárt kabinrendszerű zuhanyt alakíttatunk ki, hanem egy zuhanyfal segítségével kihasználjuk a tér adta lehetőségeket, valamint nyitott rendszert hozunk létre.

Bár sokan azt gondolják, hogy kifejezetten veszélyes tud lenni egy üvegből készült zuhanyfal, semmi okunk az aggodalomra. A 8 mm-es edzett üvegből készült zuhanyfalak jóval megbízhatóbbak, mint az áruházakban kapható, szériagyártású változataik.

Nemcsak vastagabbak, de könnyebben kezelhetőbbek is, kevésbé balesetveszélyesek és az élettartalmuk is jóval hosszabb. Így például egy tökéletes illesztésekkel rendelkező üvegből készült fal semmilyen esetben sem ereszti ki a vizet, ami a modern technológiáknak köszönhető, valamint annak, hogy helyszíni felmérés után, egyedileg méretre készülnek a zuhanyfalak.

Keret nélküli zuhanyfal

Cégünk éppúgy mint a zuhanykabinok kialakításánál, 8 mm-es biztonsági üveget használ az egyedi falak esetében is, ami kivételesen stabil és praktikus megoldás erre a célra.

A legújabb design a keret nélküli zuhanyfal, amely szinte szerelvények nélkül kerül beépítésre. Falba, padlóba, födémbe süllyesztett profilokkal ez ma már nem lehetetlen… A zuhany üvegfal mérete rendkívül széles skálán mozoghat, szélessége 80 cm-től, akár a 200 cm-ig is terjedhet igény szerint, magassága pedig szintén egyedi méretre szabható.

A zuhanyfalak előnyei:

  • Bármilyen méretű és helykialakítású fürdőszobában ideális választás.
  • Speciális fürdőszobákban, például tetőtéri fürdőszobában is remek választás.
  • A falszerkezetnek köszönhetően gyorsan beépíthető, nem igényel megterhelő munkafolyamatokat és nagy mennyiségű szerelvényt.
  • Rendkívül esztétikus megoldás a nagy üvegfelületnek köszönhetően.
  • Nem igényel zuhanytálcás megoldást, amennyiben a megfelelő csempe és burkolat áll rendelkezésünkre.

Zuhanyfalat szeretne fürdőszobájába?

Igényeivel forduljon hozzánk bizalommal!

Minőség, dekoratív és egyedi zuhanyfalakért tekintse meg weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keresse fel az Üvegman Kft. székhelyét, Budapesten, a VII. kerületben, és mi megvalósítjuk álmai fürdőszobáját. Nemcsak legyártjuk, de 4 nap alatt beépítjük, és 1 évig garanciát is vállalunk érte!

 

Social

Kapcsolat:

Tel. Tomann Rudolf: +36-30-265-3993
Belvárosi üzletünk címe: 1075 Budapest, Síp utca 22.
Nyitvatartás: H-P 8:00 - 15:00

Vissza az elejére