A technológia uralja az otthonvásárláshoz kapcsolódó listákat. Tudod, hogy kik az új otthonvásárlók? Az ezredfordulósok. Más néven az Y generáció. Olyan technológia őrült lények, akik úgy tűnik, hogy okos telefonnal a kezükben születtek meg.

Ingatlanpiaci felmérések kimutatták, hogy ennek a fiatal ingatlanvásárlói körnek a nagy része olyan otthont keres, amely rendelkezik „okos” fejlesztésekkel. A legtöbb olyan kütyü, amit manapság keresnek az okos otthoni automata rendszerek tematikájába sorolható. Ezek segítségével szabályozhatjuk a világítást, biztonságot, hőmérsékletet és még a redőnyöket is az okos telefonunk egy gombjának megérintésével.

Ugyanakkor, az otthonnak van egy olyan része, amelyet sokan elfelejtettek automatizálni, pedig ez egy olyan helyiség, amelyet minden nap használunk. Az alábbiakban található néhány lehetőség arra, hogy az otthonod trendi maradjon azáltal, hogy a legújabb technológiát beviszed az otthonod egyik leghasználtabb helyiségébe is: a fürdőszobába.

High-tech WC-k

Itt az idő, hogy a csúcstechnológiát a WC kapcsán is beszerezzük. Néhány új modell forradalmasítja a WC-ket és szokásainkat. Íme néhány újdonság, amit érdemes keresni:

Digitális csapok

Nem csak a technológiáért szeretnénk megörülni, hanem gazdaságosak is akarunk lenni. A digitális csapok nagyszerű módjai annak, hogy vizet és energiát takarítsunk meg. Íme néhány olyan jellemző, amit egy digitális csaptól elvárhatsz:

Fürdőkádak

A 80-as évek a mamut jakuzzi kádakról szóltak, de az idők (és a kádak) változnak. A tervezők egyre erősödő trendet látnak abban, hogy a zuhanyzók helyett egyre inkább a kádak egy új verziója kezd népszerűvé válni. Íme, hogy mit várhatsz az új kádaktól:

Legkeresettebb fürdőszobai okos kütyük

Egy high-tech fürdőszoba nem lenne az igazi néhány kütyü nélkül. Íme néhány igazán menő termék, amelyek a technológia újabb szintjét jelentik:

A fürdőszoba lesz a következő helyiség, amely meg fogja tapasztalni a high-tech forradalmat. Te ezek közöl melyiket szeretnéd a saját fürdőszobádban? Tudasd velünk Facebook oldalunkon!