A családosok is az üveg zuhanykabinra esküsznek!

A családosok is az üveg zuhanykabinra esküsznek!

A családosok is az üveg zuhanykabinra esküsznek!

Az üveg zuhanykabinok jó szolgálatot tesznek minden nagycsaládos háztartásban, hiszen nemcsak helytakarékosak, így egy pici fürdőszobában is könnyedén elférnek, de kevesebb vizet is használunk el egy-egy zuhanyzás alkalmával, mint egy teli kádas fürdésnél. Ráadásképp még biztonságosabbak is.

Amikor gyermek érkezik a családba, minden egy kicsit a feje tetejére áll. Ilyenkor derül ki, hogy otthonunk nem is annyira gyermekbarát, mint ahogy az gondoltuk, így folyamatosan olyan praktikus megoldások után kutatunk, amelyek nemcsak a kényelmüket, de a biztonságukat is garantálják.

Nem is gondolnánk, hogy sokszor a fürdő a legveszélyesebb hely egy kisgyermek számára, sokan komolyan is zárják a fürdőszobába vezető ajtókat abban a periódusban, mikor a gyerek már ide-oda totyog és minden érdekli.

Nemcsak azoknak ajánlott az egyedi üveg zuhanykabin, akiknek kicsi a fürdőszobájuk, hanem kisgyermekes családoknak is ideális megoldás lehet ez a választás, hiszen biztonságos, viszonylag könnyen tisztántartható és bizony takarékossági szempontból sem utolsó, hiszen minél nagyobb a család, annál több vizet használ el fürdőzéskor. Ha csupán négyen is élünk egy háztartásban, és az a négy ember egy este leforgása alatt négyszer meg is tölti vízzel a kádat, az bizony szabad szemmel is jól láthatóan megjelenik majd a hó végi számlákon, míg egy üveg zuhanykabin esetében jóval kevesebb vizet használ a család minden tagja, főleg ha nem folyatjuk hiába szappanozáskor is magunkra a vizet.

Sok édesanyának ugyanakkor ismerős a helyzet, hogy ha a gyerekek fürdenek, úszik az egész fürdőszoba, az esti fürdőzés végeztével pedig nem győzik törölgetni a kipancsolt vizet a kőről, ami nemcsak bosszantó, de akár balesetveszélyes is tud lenni, mert elég egy rossz mozdulat és máris megtörténik a baj…

Ha több generáció is él a lakásban, például velünk van valamelyik idős, beteges nagyszülő is, igazi tortúra lehet számára egy kádba való be- illetve kilépés, nem beszélve arról, hogy ezzel veszélybe kerül testi épsége is. Persze nem kell azonnal a legrosszabbra gondolnunk, de biztosan hallottunk már olyan történetet, hogy mikor a nagypapa fürdés után ki akart szállni a kádból, elcsúszott vagy megtántorodott, elesett és összetörte magát. A kádak beépítési magassága általában 55 cm körüli, amit az idősebbek egyre nehezebben képesek biztonságosan átlépni, míg akár egy magasított zuhanytálcás kabinnál is egyszerűbb dolguk lehet, sőt, azoknak, akiknek nehezükre esik az állás, akár le is ülhetnek egy ilyen fajtában. A kisbabás családoknál is közkedvelt ez a magasított változat, hisz ebben igazán egyszerűen lehet megfürdetni a picit anélkül, hogy perceken át hajlonganánk a túl alacsonyra helyezett babakád fölött.

Ha a kényelem és a praktikusság mellett fontos számunkra szeretteink biztonsága is, bátran keressük fel az Üvegman Kft. budapesti székhelyét, ahol még többet megtudhatunk az egyedi, épített üveg zuhanykabinok előnyeiről.

Social

Kapcsolat:

Tel. Tomann Rudolf: +36-30-265-3993
Belvárosi üzletünk címe: 1075 Budapest, Síp utca 22.
Nyitvatartás: H-P 8:00 - 15:00

Vissza az elejére