10 módszer a zuhanyzód javítására

10 módszer a zuhanyzód javítására

10 módszer a zuhanyzód javítására

Kihozod a legtöbbet a zuhanyzódból? Íme 10 tipp arra hogyan tudod a zuhanyzódat átalakítani.

Egy jó zuhany elengedhetetlen része a napi rutinnak. Egy hosszú munkanap után vagy a reggeli rituáléd részeként a zuhanyzás felfrissít, újra energiával tölt el és megtisztít. A probléma az, hogy a zuhanykabinod nem fog örökké inspirálni és időről időre szükséges lehet, hogy egy picit átalakítsd. Ha a te zuhanykabinodra is ráférne a modernizálás, az alábbiakban javaslunk 10 olyan változtatást, amelyet megtehetsz annak érdekében, hogy a feljavítsd a zuhanyzási élményt.

1. Cseréld le a régi zuhanyfejet vízesés zuhanyfejre

Fantasztikusan néznek ki és a teljes testet felfrissítő zuhanyzás élményét nyújtják. Továbbá, egészségügyi előnyei is vannak a vízesés zuhanyfejeknek, mivel nem a teljes víznyomást zúdítják a nyakadba, hanem a lágyan leeső víz érzését biztosítják. Ahogy a neve is sugallja, olyan érzés mintha egy gyönyörű, felfrissítő vízesésben állnál.

2. Szerelj be egy nyomásnövelő szivattyút

Néhányan azonban a nagy erősségű vizet kedveljük. Ha te is ide tartozol, érdemes a meglévő zuhanyrendszeredbe egy nyomásnövelő szivattyút beépíteni. Ez könnyen megoldható és imádni fogod az erőteljes, masszírozó vízsugarat, ami egy luxus hotelhez fogható zuhanyzási élményt fog nyújtani.

3. Több kiegészítő – több lehetőség

Ha több kiegészítőt szerelsz be a zuhanyzódba, a fürdőszobád a luxus fürdőkhöz fog hasonlítani. A kézi zuhany segítségével közvetlenül tudod irányítani a vízsugarat vagy oldalzuhanyok beszerelésével nem csak drágának és luxuskivitelűnek hat a zuhanyzód, hanem az egész testet elérő, izomlazító vízsugarakat tudja nyújtani.

4. Keret nélküli zuhanykabinok

Miért ne próbálnál ki egy keret nélküli zuhanykabint? A keret nélküli zuhanyoknak nagyon lágy és modern megjelenésük van, amely mindenképpen hozzájárul a fürdőszobád összhatásához és nyugalmat biztosít számodra zuhanyzáskor.

5. Zuhanykád – sokoldalú és elegáns

A legtöbb otthonban egyszerűen nincs arra hely, hogy egyszerre legyen zuhany és fürdőkád is, ezért sokan használják a kettő keverékét, a zuhanykádat, amely mindkettő megoldást biztosítja. A legkényelmesebb és legelegánsabb megoldás a P-alakú zuhanykád, egy speciálisan kialakított fürdőkád, amelynek az egyik vége szélesebb, hogy a zuhanyzás közbeni mozgáshoz megfelelő teret biztosítson, miközben a kádban feküdve is rengeteg helyünk van, hogy elnyújtózkodjunk és kikapcsoljunk.

6. Alakítsd át nedves szobává

Jellemzően egy nyitott terű zuhanyzót, süllyesztett padlót és gyönyörű csempéket tartalmaz. A nedves szoba egy igazán luxus fürdőszoba, amelyről a barátaid és a szomszédaid is biztosan beszélni fognak. Ez már egy nagyobb szabású átalakítást jelent, ezért célszerű lehet szakember segítségét igénybe venni.

7. Luxus zuhanykabinok

Egy másik luxus megoldás, amellyel felfrissítheted a fürdőszobádat. A luxus zuhanykabinok már jellemzően tartalmaznak oldalzuhanyokat és néha még fürdési lehetőséget is.

8. Tartozékok

A fürdőszobád fejlesztéséhez és az egyik legfontosabb szobának a felfrissítéséhez remek megoldás a fürdőszobai tartozékok okos használata. A törölköző tartók, a csapok mind nagyon fontosak és rengeteg lehetőség közül választhatsz. Akármit is választasz a fürdőszobai tartozékok esetében, az igazi trükk az, hogy légy merész, ne olyan elemeket és dizájnt válassz, ami megy a zuhanyzóval, hanem inkább olyat, ami segít a zuhanyzó kiemelésében, központi szerepének erősítésében.

9. Távolról irányítható zuhanyzók

A fürdőszobai luxus terén a következő lépés a távolról irányítható zuhanyzó, amelynek segítségével például előre felmelegítheted a zuhanyzódat vagy elmentheted a kedvenc beállításaidat, hogy mindig a legtökéletesebb zuhanyzási élményt kapd.

10. Zuhany üveg lehúzó

Ez nem éppen olyan luxus fejlesztés, mint az előzőek többsége, de egy egyszerű üveg lehúzó beszerzése és minden egyes zuhany utáni használata nem csak időt takarít meg számodra hosszú távon azáltal, hogy előbbre jársz a takarítással, hanem hozzájárul ahhoz, hogy sokáig legyen gyönyörű és csillogó a zuhanyzód.

Reméljük, hogy hasznos ötleteket kaptál ahhoz, hogy akár ma nekifogj a fürdőszobád átalakításának.

 

Social

Kapcsolat:

Tel. Tomann Rudolf: +36-30-265-3993
Belvárosi üzletünk címe: 1075 Budapest, Síp utca 22.
Nyitvatartás: H-P 8:00 - 15:00

Vissza az elejére